keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Yhtä ja toista

Minun piti eilen ruveta siivoamaan askarteluhuonetta, mutta teinkin ihan jotain muuta. Huomasin siivoavani keittiön laatikoita. En yhtään muista, miksi siihen hommaan jouduin, mutta tarpeen se kyllä oli. Meillä on ruokailuvälineitäkin ihan hirveästi. Pienen ravintolan tarpeisiin. Tulleet kolmesta eri huushollista. Nyt sitten jätin laatikoihin vain niin paljon, kuin tarvitsemme.
Löysin samalla paljon muutakin. Muffinsivuokia on ehkä 500 kpl. Niitä on ostettu Irlannista, Ikeasta ja kirpparilta. Ihana syy alkaa leipomaan!
Torttumuotteja oli neljä, samanlaisia. Löysin myös tälläisiä kuppeja.
kirpparilta nämäkin ostettu, ajatuksena tehdä kynttilöitä näihin.
Ajankohtaan sopivat kynttilälyhdytkin löytyi yhdestä kaapista. Ne otetaan käyttöön. Lasin ympärillä huopa.

Laitanpa kuvan tästäkin, vanha lyhty, joka löytyi maalta romujen joukosta.


Sitten yksi ongelma. Pääsiäissukat eivät ole edenneet, sillä lanka loppui. Ostin uutta, mutta nyt ei lanka ollutkaan samaa sävyä. Voihan itku! Jätänkö kesken vai teenkö pokkana eri värisenä? 

*******
Olemme aloittaneet pyöräilykauden. Jo kaksi lenkkiä on tehty. Hyvä me!
Tämän päivän ohjelmaan kuuluu silmälääkärin luento ikääntyvistä silmistä. Se onkin tarpeen, sillä silmät vuotavat, niissä on hiekkaa ja ne ovat punareunaiset. Kaihi on leikattu ja silmänpohjissa on rappeuma. Revipä siitä!
kaikesta huolimatta  ILOISTA KESKIVIIKKOA!




7 kommenttia:

  1. Upeuksia nuo kirppiskupit ja tuo lyhty on aarre todella.

    Harmillinen tuo langan loppuminen. Jäikö turkoosia lankaa yhtään? Entäs jos teet toisen sukan vastaväreillä (vaihdat värien paikkaa?

    VastaaPoista
  2. hih, tuttu tunne. Alat jotain tehdä ja huomaat tekeväsi ihan muuta.
    Kaunis lyhty ei romukopassa saisikaan olla. :)
    Kauniit ovat sukatkin, kunhan valmistuvat.

    VastaaPoista
  3. Tykkään kovasti ruusukupeista. Juodaan kaikki kahvit kotona kuppipareista. Arkisin on erilaiset, vieraille vähän tarjotaan kahvit paremmista kupeista. Teetä juodaan mukeista.

    VastaaPoista
  4. Suloiset kesäterassi-kahvikupposet ! Sunnuntai-aamu, aurinko paistaa ja linnut visertelevät, mikä ihana kahvihetki vaikka rappusilla ryystää noista kupeista ensimmäinen kupponen.
    Lyhty on tosi erikoisen mallinen, enpä ole nähnyt moista ennen. Enkulin sukkaehdotus oli mainio, jos vain tuota kellanoranssia lankaa sulla olisi sukan verran. Muuten jatkaisin reilusti tuolla hiukan erisävyisellä, mitäs siitä. Ai niin, taloustavarat muuten menevät aika kivasti kaupaksi kirppiksellä, jos viitsii kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Kauniita löytöjä!
    Siivousta on täälläkin tehty pitkän aikaa. Nyt on työhuoneen kaikki ampit ja vuosien mittaan purkamatta olleet laatikot (paristakin muutosta säilyneet) liiat paperit on poltettu ja muutenkin kirpparille tavaraa ohjattu ja osa ihan poistoon.

    VastaaPoista
  6. Mukavia tavaroita ja yllätyksiä siivotessa löytyy. Mikäettei..samanlailla sukat lämmittää ja ovat hauskat värierosta huolimatta.

    VastaaPoista
  7. Tuo lyhty on ihana. Tykkään tuollaisista ruosteisista esineistä :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!