sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Funchiksen lehtihaaste

Funchis kyseli halukkuuttani tehdä atc-kortti la/su Savon Sanomista. Lupasin, jos saan lehden käsiini. Meille ei nimittäin tule enää paperilehteä, luemme uutiset nettilehdestä. Se ei ole ollenkaan samaa, kuin lukea paperilehti sängyssä. En kuitenkaan aio vielä tilata lehteä, se on niin törkeän kallista touhua.
Tänään kuitenkin kirkosta tullessa ostin lehden R-kiskalta ja sain aikaiseksi jonkinmoisen kortin.

Uneton Kuopiossa.

4 kommenttia:

  1. Wau ! Oletpa saanut oivalliset kuvat yhdistettyä, unettoman rassukan varsinaiset kiusanhenget siinä taitavat rellestää. Olipa kiva, kun otit minihaasteeni vastaan. Itse vasta pyörittelen kuvia tuossa pöydällä, mutta vielä ne kortiksi päätyvät....jollei tänään niin huomenna. Tuo mustavalkoinen kuva oli minullakin aluksi harkinnassa, se oli jotenkin vaikuttava. Niin, onhan nuo lehdet mokomat kalliita, mutta minusta SaSassa on kovin paljon lukemista ja laaja-alaisesti. Luopuisin vasta puolipakon edessä.

    VastaaPoista
  2. Hoh, kato nyt, miten sinä inspiroit minua kiirehtimään korttiani ! Kiitos. Nyt se on mullakin kasassa. Tunnustin ottaneeni kahdesta lehdestä kuvia. :)

    VastaaPoista
  3. Vautsi, siellä päin onkin lehdessä todella huikeita kuvia - olet osannut valita huolella, hieno ja hauskakin lopputulos!

    VastaaPoista
  4. Kivasti ideoitu kortti, jolla on myös niin osuva nimikin! Taitaa niitä unettomia löytyä muualtakin kuin Kuopiosta :)
    Sanomalehtien tilaushinnat ovat kyllä törkeän korkeita. Meille tuli Hesari 30 vuotta. Viime marraskuussa lopetin tilauksen. Nyt tulee enää Turun Sanomat, mutta varmaan pian pitää sekin lopettaa. Nettilehti ei kuitenkaan ole todellakaan sama kuin paperilehti!!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!