sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Jotain muuta

Olen ollut viikonlopun yksin. Ensin uhkasin, etten laita vaatteita päälle ensinkään, mutta ei se niin mennytkään. Kävin eilen kaupassa ostamassa pelkkiä herkkuja itselleni, jäätelöä, erilaisia kahveja, ihania sämpylöitä ja sillai. Ja vielä löytyi kolme pussia joulukarkkeja! Ja pähkinöitä. En syönyt kaikkea kerralla.
Eilen vielä ajattelin lähteä kotikirkkoon aamulla, mutta se ei toteutunut. Katsoin sen sijaan television JP:n, joka tuli Rovaniemeltä. Ja kyllä kannatti! Aivan upea kokonaisuus!
Katselin taas eilen kateellisena toisten aikaansaannoksia ja innostuinkin yllättäen kokeilemaan kuplalapasia. Ihan selkeä ohjekin oli, mutta en kuitenkaan ymmärtänyt. Varmaan vähän sovelsin, mutta kuplilta nuo näyttää. Eikö vain?

tuon pitemmälle en eilen ehtinyt, kun piti katsoa Morse. Hurmaava mies! Tosin on jo kuollut.


Kyllä tästä taitaa kukka tulla!

HYVÄÄ PÄIVÄN JATKOA KAIKILLE!


5 kommenttia:

  1. Hieno alku kuplille!! Seuraavaksi myös kokeilen.
    Mukavaa päivää myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisia nuo kuplat, heti tekisi mieli kokeilla. Ja eihän se kai haittaa jos Morse on jo kuollut, kenties sitten seuraavassa elämssä tulee vastaan. :) Ihanaa kuulla, miten mukavaa on vaihteeksi yksinolo ja reipas itsensä hemmottelu. Meidän monen kannattaisi ottaa oppia, kun tuntuu, että joka puolella on vain kieltoja ja rajoituksia, ettei saa sitä eikä pidä tätä. Wau !

    VastaaPoista
  3. Kateellisena täällä lueskelen päivän vietostasi, oma hemmottelupäivä on pian :) Kaikki tuntuu nyt tekevän kuplia, pitäisköhän minunkin ;) Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kuplia..enpä ole kuulutkaan mutta kukkasi kuplii ihanasti. Mukavaa uutta viikkoa.

    VastaaPoista
  5. Jotenkin tuli hyvälle tuulelle lukiessani tekstiäsi. Ei mitään pakkoja ja se on hyvä se:)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!