maanantai 10. helmikuuta 2014

haastekortteja ja muuta

Olen taas väsännyt haastekortteja. Tällä kertaa Funchiksen nukkehaasteeseen ja Kotilaiskan helmikuun haasteeseen.


Tässä nukkekortti. En ole ollenkaan tyytyväinen korttiin. Perhoset ja ilmapallot on leimattu ja siinä meni vikaan. Minulta loppuu nuket. Apuva!



Tämä on Kotilaiskan helmikuun haasteeseen, jonka aiheena on NAINEN.Pohjana on virtaava vesi, muut on sitten sieltä ja täältä.Kuva on kiiltokuva.



Laitanpa vielä kuplalapaseni esille. Ohjeessa oli tasapäinen lopetus, mutta minä tein tavallisen. Hyviltä tuntuvat kädessä.

7 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihanuuksia! Tosi viehättävät kortit ja iiiihanat tumput!

    VastaaPoista
  2. Kauniit kortit olet suunnitellut.
    Tumput ovat upeaa työtä!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuplalapaset!!!

    Hyvää alkanutta viikkoa! Meillä on paljon asioita, mitkä vaivaavat mieltä, joten hiljaisempi olen blogien suhteen siksi. Jaksaminen kortilla.

    VastaaPoista
  4. Kiitos taas nukkeilustasi ! Ihan hauska kortti ja mitä upeimmat vaunut, vai rattaatkohan ne olisivat. Mutta nyt äkkiä lehtiä selaamaan, ja nukenkuvia leikkelemään. Multa riittäisi vielä n. 10 viikon haasteisiin niitä nukkeja, jos vain saan aikaiseksi. Kuplalapaset on makeet ja minun pitikin ihan yotuben filmipätkä katsoa, että ymmärsin, miten se tuo kupla aikaansaadaan. Näytti aika helpolta, mutten kyllä ohjeiden tekstistä olisi ymmärtänyt konstia.

    VastaaPoista
  5. Nukkekorttisi on todella viehättävä,tuo mieleen pyyhepaikan tai mikä se nyt on sellanen ku pistettiin ennenvanhaan pyyhenaulakon eteen.
    Naiskortistasi pidän myös, tausta saa aikaan tuulisen sään vaikutelman.Kiitos osallistumisestasi
    Ja sit oot viel tommoset kauniit ja lämpyset vanttuutki tehny,oot tosi taitava ja monipuolinen

    VastaaPoista
  6. Ihania kortteja ja nätit lapaset

    VastaaPoista
  7. Kiitos Maca hienoista Viken haasteen korteista. ONPA sulla UPEAT kuplalapaset täällä, mä olen vasta aloitellut kuplien tekoa, yksiin sukkiin tehnyt vasta ja yhden harjoittelulapasen. Käsi on vaan niin kipeä kutomisesta että nyt on pakko pitää taukoa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!