torstai 20. helmikuuta 2014

Aurinko paistaa!

AURINKO ON LÖYTYNYT! Se on täällä Savossa, ollut tieten koko ajan, enkä ole mitään tiennyt. Ottakaa muutkin nyt osanne, siitä riittää kaikille!

Tämän päivän haitarikirjaan piti tehdä sivu, jossa on ympyröitä. Oma elämä on ollut tänä aamuna ihan ymmyrkäistä. Puhelimessa on mennyt monta tuntia, kaikenlaista uutta on seurakunnassa tulossa ja niitä selvittäessä ja järjestäessä on aamu kulunut.

Siksi oma sivuni on yksinkertainen, yhtä ympyrää, tarroissa lintuja.


IHANAA PÄIVÄÄ KAIKILLE!

6 kommenttia:

  1. Pyöreitä löytyy. Ei täällä hämeessä näkynyt tänään aurinkoa ollenkaa. Kai se on pilven takana.Siksipä taisin nukkua pitkät päikkärit. Hämärässä rauhoittuu.

    VastaaPoista
  2. Ollaankohan ihan eri Savoissa, kun ei täällä Savossa tänään(kään) paistanut ollenkaan. Paksussa pilvessä möllötti vain ja rättilunta leijaili.

    VastaaPoista
  3. Kivan värikäs pallukkasivu! Myös täällä Keski-Lapissa on tänään (ja eilen) näkynyt jokin kummallinen valoilmiö. Oli ihan outoa kun näkyi varjoja!!

    VastaaPoista
  4. Hei! Auringon löytyminen on kyllä hyvä uutinen, niin synkkää on ollut viime päivinä. :)

    Tulin kiittämään sinua Vilimarikan kirjeen vaihto ringin piristävästä kuoresta. Sain juuri aikaiseksi bloggauksen rinkiin osallistumisesta. Tule toki lukemaan!

    Vilimarikan sivuilta katselin, että odotat vielä kuorta sinne päin. Toivottavasti se pian ilmestyy postilaatikkoon ja on yhtä ihana kuin lähettämäsi!

    VastaaPoista
  5. Maca, lähetä nyt se aurinko tänne Kymenlaaksoon. Meille se piiloilee :(

    VastaaPoista
  6. Kivasti palloja ja linnutkin jo visertää kuin keväällä :).

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!