sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tämän vuoden ensimmäiset

Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Nyt olen huomannut, että siivotessa pitää panna merkille, mihin tavarat laittaa tai saada parempi järjestys muuten. Korttitarvikkeita alkaa pikkuhiljaa löytyä ja ehkäpä se inspiraatiokin.
Tein nyt muutaman haastekortin. Ensimmäinen on vanhaan uuteen haasteeseen, nyt Pitsiä ja puuteria. Siinä kävi kaikki ja aloitin yksinkertaisesti.


Talven tähtiä
Kuva on valitettavan huono, kun koko päivän on ollut myterää.

********
Laitan kaikki kortit samaan postaukseen, vaikka ovatkin eri haasteisiin.

EMM haaste on nyt TJK, eli tämä joutaa korttiin.Ajatus on siis sama. Kerran viikossa haaste, pitäjänä nyt Silpputehdas. Hyvä juttu!


Pyykillä

********
Funchiksen kalenterin tuhoamishaasteeseen tein myös uuden kortin. Kalenteria kortissa on pohja, jossa on tuo ihana koira!


Lemmikit

*********

Vielä Amalian haasteeseen . Siinä oli kysymyksessä puikot/puikoilla. Ja minä sain tänään valmiiksi pipon, joka on tehty Novitan Crystal-langasta 10 numeron puikoilla. 

Väri on aivan väärä, sen pitäisi olla kaunis vanha roosa, jossa on paljetteja. Ajattelin pipoa itselle, mutta voi olla, että pitämättä jää. Ohje on Novitan.




8 kommenttia:

  1. Talven tähdet loistaa kauniisti.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kun osallistuit. Tähtityttönen on todella kaunis.

    VastaaPoista
  3. Ihanan kesäinen on tuo ATC /TJK
    kauniita kortteja ja mun silmiini näyttää varsin kivalta tuo käsityökin valmiina.

    VastaaPoista
  4. Koiruus-korttisi on ihanan hellyttävä. Hienoa, kun vielä teit lisäkortin haasteeseeni. Muutkin postaukesi kortit todella ihailtavia.

    VastaaPoista
  5. Kauniita kaikki korttisi!!

    ...huomasitko "uuden" haasteeni.

    VastaaPoista
  6. Oletpa ollut ahkerana. Minäkin olen nyt etsimällä etsinut erilaisia haasteita- Ihanaa kun on pitkä viikonloppu ja kerrankin aikaa tehdä kaikkea kivaa.

    VastaaPoista
  7. Kauniita kortteja vaikka kuinka monta. Käsityötkin kivoja.
    Tänä talvena yritän saada itsenikin taas puikkoihin, pitkästä aikaa. Mieheni kuoleman jälkeen en ole saanut itseäni niskasta kiini ollenkaan, mutta yritän ryhdistäytyä ajatelmalla uusi vuosi - uusi elämä.
    Saa nähdä jääkö haaveeksi. No.. tärkeintä on selviytyä päivästä toiseen...
    Jätin kommentin myös tuonne aikaisempaan tekstiisi..;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!