maanantai 18. marraskuuta 2013

18.11 päivän enkeli

Tässä tämänpäivän enkelikalenterikortti. En ihan tyytyväinen korttiin ole, mutta kun se oli jo valmiina, niin sillä mennään.


******
Löysin netistä ohjeen tälläiseen virkattuun sydämeen. Ohje löytyy yläpalkista "muitten ohjeita". Tähän saa upotettua langanloppuja. Kokoan näistä jotain jouluista.


******
Olimme siis eilen Mikkelissä konsertoimassa kuoron kanssa. Mennessä jo tuuli ihan kohtuudella. Muutama puu oli kaatunut tielle ja ainakin yksi lipputahko rysähtänyt Juvan ABC:lla poikki. Varsinaiseen myrskyyn emme kuitenkaan joutuneet. Tullessa oli kyllä useita kymmeniä kilometrejä pimeää seutua. Kynttilöitä ikkunoilla niinkuin ennen aikaan jouluna. Kuulimme, että oma pitäjä oli päässyt valtakunnan uutislähetykseen ja jännityksellä odotimme, onko mökki paikoillaan ja autokatos samoin. Ei mitään hämminkiä, mutta oli pimeää. Päivänvalo paljastaa, onko vahinkoa sattunut. Lunta on kuitenkin maassa ja se on hyvä!

Pää on täynnä kaikenlaisia ideoita, mutta kokemuksesta tiedän, etteivät läheskään kaikki toteudu. Ei kerkiä eikä jaksa.Pääasia kuitenkin, että ideoita vielä syntyy.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Kyllä korttiin kannattaa olla tyytyväinen; hyvä on!
    Täällä aamu valkeni kirkkaana. Tästä tulee hyvä päivä!

    VastaaPoista
  2. Hyvä että pääsitte turvallisesti kulkemaan.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!