maanantai 8. huhtikuuta 2013

Maanantai-painos

Tämän aamun kortti on todellinen maanantai-painos, niin koville sen teko otti.Rupesin jo ajattelemaan, kannattaako tämä joka-aamuinen homma, kun luovuutta ei löydy ja aikaa tuhraantuu hirveästi.

Nimeksi sopisi aurinkohelmet tai kevään muoti.


4 kommenttia:

  1. Tyttö on selvästi Zalandon asiakas, sen mitä telkkari kovasti mainostaa kiljumalla. On komiat aurinkohelmet hänellä. Niinhän se on, että niin kauan kuin homma tuottaa itselle iloa, niin sitä pitää jatkaa, mutta kun alkaa tökkiä on parasta pitää luova tauko. Kyllä se luonto sitten taas vaatii kortteilemaan. Mutta ei tuo tulos minusta katsojan silmin huono ole, rehevän mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
  2. Viisaita Funchis puhuu, tauko on paikallaan, jos ei maistu. On tämä kortinteko kumma addikti, kun niitä minunkin pitää vääntää, vaikka ei aina olisi aikaa eikä joskus haluakaan... Kivan kortinhan tänäänkin teit!
    Kiitos kommenteistasi ja hyvää päivän jatkoa. Huomenna voi olla päivä, kun taas korttisormia syyhyttää :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä sioin on tauko paikallaan...ei pakosta tule mitään ei ainakaan mieleisiä. Koettu on myös sama joskus. Sitten toisinaan on aivan kauheat vieroitusoireet kun ei pääse kortteilemaan.
    Huomenna päivä uusi:)

    VastaaPoista
  4. More Help b9r11t8t21 replica bags online replica chanel bags ebay replica bags from korea hermes replica handbags o1u50i8y86 replica ysl bags australia replica bags uk Your Domain Name k3j38s7k25 replica bags lv

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!