perjantai 15. helmikuuta 2013

Taas viikonloppu

Aika kuluu kuin siivillä, taas on viikonloppu tulossa. Eläkeläisillä kun on tunnetusti kiire ja niin on ollut minullakin. Tänään menen harjoittelemaan kanteleen soittoa ja illan kähmeessä meinasin mennä uimaan. Minulla on odottanut uusi uimapuku kaapissa ehkä 3 vuotta inspiraatiota ja nyt ajattelin lähteä kokeilemaan, vieläkö pysyy pinnalla.

Tämän aamun kortti on vähän tylsä. Teksti on parasta, eräästä sarjakuvasta napattu.


15.2.2013

Eilen sain jälleen pulleita kirjekuoria. Selma laittoi vaihtokortin ja ystävänpäiväkortin. Kiitos Selma, ihastuttavia ovat!

Vasemmalla "Lemmikkini" ja oikealla ystävänpäiväkortti

Manumiinalta sain Sailan tuplavaihdon toiset kortit. Kauniita kortit olitkin tehnyt! Ja vielä ylimääräisenä ystävänpäiväkortti. Kiitos kiitos!!!
Vasemmalla "Terveisiä lomalta" keskellä"Mun paras kaveri" ja oikealla ystävänpäiväkortti.





3 kommenttia:

  1. Kauniita kortteja olet saanut!

    VastaaPoista
  2. Kivat kuvat sain ja niistä oli mukavaa tehdä kortit. Erityisesti nainen rantatuolissa inspiroi heti. Halusin sijoittaa hänet etelän rannoille nauttimaan lämmöstä, meren äänistä, värikäistä kukista ja linnuista, kylmästä ja virkistävästä juomasta...
    Eikös kaikki lähdetä lomalle aurinkoon :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kortteja olet saanut ja tosi hyvä tuo tämänpäiväinen lehti kortti!! minulla ollut vähän hoppu niin jäi tuo lehti kortti välistä! ja mielelläni lähtisin aurinko lomalle kaikkien kanssa:))

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!