lauantai 29. joulukuuta 2012

Vähiin käy

Tämän vuoden päivät meinaan. Tänään minultakin lähtee vieraat(ei vieraat, vaan viimeinen lapsi porukkansa kanssa) kotio pohojanmaalle. Pirtti hiljenee. Tuumattiin miehen kanssa, että kannetaan kuusikin pihalle, kun on sen verran kärsinyt tässä tuoksinassa. Ja palataan pikkuhiljaa normaaliin päiväjärjestykseen. Vaikka kyllä se muutaman päivän vie, ennekuin tottuu siihen, ettei tarvitse aamulla hyssytellä, ettei lapset herää liian aikaisin. Lapsien vanhemmat saivat flunssan, varsinkin äiti.

Olen useammasta blogista huomannut, että jonkinlaisessa hoitotyössä meitä on useampikin. Olisi kiva tietää, ketkä kaikki. Tämmöinen tuli tänä aamuna mieleen. Toinen juttu on haasteiden loppuminen. Siis Lauran haaste ja Arkkikaupan haaste loppuvat. Mihin te osallistutte? Ulkolaisia näkyy olevan, mutta kotimaisia. Antakaa vinkkejä.

Vielä pitää kertoa eilinen lenkkeily.Lähdettiin siis miehen kanssa lenkille illalla. Kävelytiellä kirkonkylän laitamilla tuli vastaan eksyneen oloinen vanha mies ja kysyi Nesteen huoltoasemaa.Neuvoimme tien, se oli toiseen suuntaan kuin hän oli menossa.Vähän minä ihmettelin, jotta kukahan tuo oli, kun oli ihan väärään suuntaan menossa ja mistä lähtenyt.
Asia vaivasi sen verran, että tullessa kävimme Nesteellä kysymässä, onko näkynyt miestä. Oli kuulema n. tunti sitten. Kun olimme melkein kotona, mies tuli taas vastaan ja kysyi huoltoasemaa. Silloin jututimme miestä vähän enemmän. Mitään selvää ei tahtonut saada. Osoitteensa hän kuitenkin sanoi selvästi. Päätimme miehen kanssa saatella miehen kotia, koska sinne ei ihan hirveän pitkä matka ollut. Mies oli oikein hilpeällä tuulella, höpötteli ja lauleli kaikenlaista. Oli käynyt läheisessä kaupungissa ilmeisesti pitkäripaisessa ja nautiskellut tuomisiaan. Huoltoasemalla oli jäänyt linja-autosta ja lähtenyt sitten väärään suuntaan.Näin päättelimme. No, saatiin hänet onnellisesti kotia

Hyvää viikonloppua kaikille! Ps. kaikenlaisia suunnitelmi ja ajatuksia muhii päässä ensi vuodeksi, ihan eri asia on, toteutuuko mikään.

7 kommenttia:

  1. Sinähän olit oikein hyvä haltiatar, sille miehelle. Olisi voinut paleltua, jos et asiaan olisi puuttunut !

    Mukavia vuoden viimeisiä päiviä !

    VastaaPoista
  2. Teitpä hyvän teon:)

    Samaa olen minä miettinyt että kun haasteet katoaa mutta onneksi niitä uusiakin on.

    Itse osallistun näihin:

    http://kortisto.blogspot.fi/

    http://itsallaboutthevintagechallenge.blogspot.fi/

    http://pskarteluhaaste.blogspot.fi/

    http://magnoliahaaste.blogspot.fi/

    http://amalianhaasteet.blogspot.fi/

    http://supermumman.blogspot.fi/


    VastaaPoista
  3. Niin ja ei saa unohtaa Inspis-haastetta:)

    http://somanyinspiration.blogspot.fi/p/inspis-haaste.html

    VastaaPoista
  4. todella hieno teko teiltä:) Hoito työtä minäkin teen! taitaa olla aika monta meitä saman alan ihmisiä täällä:) nykyisin teen työtäni kylläkin hieman erimuodossa!
    Ja onhan hannahelenan haasteet, ainon haasteet, kotilaiskan yms. ja jos sinullakin ideoita muhii niin siitä vaan toteuttamaan:) itse ainakin tykkään kaikenlaisista haasteista!
    Mukavaa viikonloppua sinullekkin!

    VastaaPoista
  5. Hyvä että on vielä ihmisiä, jotka välittävät muistakin. Hyvin teitte. Minä en sitten tee hoitotyötä, vaan olen töissä painomaailman pyörteissä. Mutta sitä tulin oikeastaan vain sanomaan, että jollet ole vielä ehtinyt heittää pois niitä kahvimainossivujen leikkuuroskia (kahviaiheinen kirjehaasteeni), niin säästä nekin, saatan teidät vielä yllättää ja silloin roskatkin tarvitaan.

    VastaaPoista
  6. onhan jäljellä kotilaiskan kierrätys haaste & vaihto >
    uusiokortitroskista.blogspot.fi
    Leila-mumman haaste blogi jossa useita haasteita kuukaudessa, Askartelupajan haaste/vaihto joka toinen viikko, TTM eli tämä tuli mukana haaste ja sit Sinitaivaan Ainon haasteet esim. Sarah Käy ja sumatiketopela ja joskus ihan sinitaivaskin haastaa ja Hanna Helenakin on luvannut taas ensi vuonna jatkaa haasteitaan Mun blogin oikeassa palkissa on linkkejä näihin haasteisiin otsikon näissä mukana alla tai jokunen voi olla viel näitä seuraan otsikonkin alla ja voithan itsekkin jonkun haasteen laittaa jos tekeminen loppuu kesken

    VastaaPoista
  7. Kyllä niitä mukavia haasteita tuntuu riittävän ensi vuodellekin! Minullakin on yksi haasteidea mielessä...
    Oikein hyvää uutta vuotta 2013!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!